Utos Universal

Katrangan singkat:

Cocog Kanggo Utos Universal

Kanggo informasi tartamtu, Hubungi kita kanggo rincian:

Telp: 86-0576-87276188

E-mail: sales@bendi-valve.com.


  • Min. Jumlah Pesenan: 400 pcs / sak model
  • Kemampuan Pasokan: 50000 pcs / saben Sasi
  • Tanggal pangiriman: 60 dina kerja (Mbayar rega lengkap)
  • Garansi: Ora kurang saka 50000 km (umum) 100000 km (OEM)
  • Packing: Kabeh kanggo netral
  • Detail Produk

    Tag Produk

     Model MARKAH

    IN

    ASLI

    BD NO.

    D

    d

    L

    EX

    Bagean NO.

    IN

    10302117

    UT-001

    41.0

    11

    167.5

    EX

    10302118

    UT-001.1

    37.0

    11

    167.5

    Kita wis nggawe katup mesin wiwit taun 1988, lan Kami ngladeni OEM otomotif lan pelanggan aftermarket ing saindenging jagad kanthi pinunjul ing layanan pelanggan. Piranti produk kalebu ewonan spesifikasi model utama ing donya, kanthi macem-macem produk, lan adat katup mesin miturut sarat saka para pelanggan sing dihormati.

    Taizhou Bendi Valve Co., Ltd.

    Telp: 86-0576-87276188

    E-mail: sales@bendi-valve.com.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane