Informasi Teknis

BENDI ngasilake Katup mesin pembakaran internal. Umume ana rong jinis katup sing digunakake ing mesin pembakaran internal, dibedakake minangka Katup Intake lan Katup Exhaust. Katup sing diarani katup mesin Intake supaya bahan bakar lan campuran udara mlebu ing silinder lan Katup Exhaust ngidini evakuasi metu saka silinder. Proses iki terus dilakoni ing mesin supaya bisa mlaku.

fg