Lemari katup Bendi NO. 3P43, ing Shanghai Automekanika sajrone 29 / 11-02 / 12/2017

Katup Bendi melu ing Automekanika Shanghai 2017

Jeneng pameran: Automekanika Shanghai 2017;

Alamat: Pusat Pameran lan Konvensi Nasional (Shanghai) (NECC)

Tanggal: 29 November-2 Desember 2017;

Jeneng Pameran: Taizhou Bendi Valve Co., Ltd.

Nomer kios: 3P43;

Sambutan pelanggan kanggo konsultasi lan negosiasi!

df


Wektu kiriman: Okt-13-2020