Lemari katup Bendi NO. 3P43, ing Shanghai Automekanika sajrone 28 / 11-01 / 12/2018

Jeneng Pameran: Pameran Bagian Otomatis Shanghai Frankfurt 2018

Alamat: Pusat Pameran Nasional lan Pameran Nasional Shanghai

Tanggal: 28 November - 01 Desember 2018

Jeneng pameran: Taizhou bendi Valve Co., Ltd.

No Booth .: 3p43

Sugeng rawuh pelanggan kanggo konsultasi lan negosiasi!

vd


Wektu kiriman: Okt-14-2020