Lemari katup Bendi NO. 3P43, ing Shanghai Automekanika sajrone 03 / 12-06 / 12/2019

Katup Bendi melu ing Automekanika Shanghai 2019

Jeneng pameran: Automekanika Shanghai 2019;

Alamat: Pusat Pameran lan Konvensi Nasional (Shanghai) (NECC);

Tanggal: 03-06 Desember, 2019

Jeneng Pameran: Taizhou Bendi Valve Co., Ltd.

Nomer kios: 3P43

Sambutan pelanggan kanggo konsultasi lan negosiasi!

tyj


Wektu kiriman: Okt-15-2020