Babagan Kita

rth (5)

Taizhou Bendi Valve Co., Ltd.didegaké ing taun 1988. Dumunung ing basis ekspor utama kanggo suku cadang mobil lan aksesoris ing Yuhuan.Bendi pengalaman ing desain, pabrik, penjualan lan layanan adol kanggo industri katup mesin motor lan motor. Bendi minangka perusahaan teknologi tinggi provinsi sing sukses lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001: 2000 lan ISO / TS16949: 2009.

Produk kita kalebu puluhan negara lan wilayah, kayata: Amerika Selatan, Amerika Utara, Eropa lan Asia, uga kita duwe OEM karo Perusahaan Katup mesin Rusia lan Perusahaan OEM domestik.

Kita nggunakake sistem manajemen mutu canggih lan teknologi canggih kanggo produksi. Teknologi canggih, peralatan canggih, pengalaman sing apik lan manajemen modern dadi kaluwihan sing luar biasa lan dadi jaminan kuat kanggo produksi produk katup sing paling apik.

Kita minangka salah sawijining merek paling misuwur ing pasar purna jual mobil China. Kita wis nyedhiyakake industri aftermarket global luwih saka 20 taun lan ngasilake luwih saka 5 yuta katup mesin saben taun. Kita bisa ngembangake lan ngasilake produk anyar miturut syarat pelanggan, lan njamin kualitas conto / gambar sing dituku saka pelanggan. Kita uga duwe laboratorium kontrol kualitas canggih sing dilengkapi alat inspeksi lan alat uji coba paling anyar.

Ing kompetisi pasar sing galak, BENDI mesthi meksa menang pelanggan kanthi produk bermutu, teknologi berkualitas tinggi, lan layanan berkualitas tinggi. Kita duwe kabeh jaringan sales, dadi sistem layanan sing lengkap lan lengkap, saengga para pelanggan bisa njaluk konsultasi lan layanan kaping pisanan. Kita nggawe kapercayan lan tundhuk marang kabeh peraturan lan persyaratan kualitas internal lan eksternal kanthi nyedhiyakake produk lan layanan sing cocog karo pangarepan lan pilihan pelanggan. Kabeh wong ing perusahaan kasebut entuk cacat nol lan ora prilaku sampah. Kontrol kualitas ing saindenging perusahaan tumrap saran saka pelanggan.

Visi BENDI yaiku: "Dadi Produsen Katup Mesin Paling Apik ing Dunia."

Lingkungan Kantor

rth

Lokakarya Pabrik

jty

Sertifikat

dbf